Fotoalbum

SÅ var der ringtur for første gang med far

Ihhh man kan jo se noget heroppe / inde fra

Så er årets kongensbro træf VEL-overstået, -det blev en blandet fornøjelse pga vejret, men vi har også været meget heldige de sidste par år med høj sol og høje temperaturer. Det har også betydet meget tørt underlag og deraffølgende støv. Der var faktisk også lidt støv i luften i år, men det var absolut minimalt, der var mere "OS" i luften end støv. 🙂 
Fredag var MEGET blæsende, men alle der kom fik en hyggelig aften og alle fik - trods vinden - stilt telte og udstyr op.
Lørdag startede med sol og en del vind, så træffet åbnede flot kl 10. Desværre sneg der sig hurtigt småbyger ind over pladsen, men ikke noget der kunne stoppe de glade træfdeltagere og tilskuer. Også ringturen blev afholdt med mange deltagende og der var også en del tilskurer.
Stumpmarkedet måtte være kreative da regnen kom meget pludselig af og til, så plastik og prosenninger måtte af og på et par gange, men det stoppede dog ikke handlen.
Lørdag aften var der fest i teltet for deltagerne og det var en god aften - dog lidt kold, men heldigvis mest udenfor 😀 
Søndag var en rigtig fin dag og der var faktisk tørt det meste af dagen og vinden var kold men knap så kraftig som de to foregående dage. Det blev til endnu en dag med både traktorsnak - i rigelige mængder - og ringture for de fleste.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.05 | 10:00

Den ligner på en prik den T700 jeg kørte med på midfyn slutning af 70erne. Samme farve tvillinghjul, trekant sidder samme sted, var købt ved stevnhoved og søgar

...
03.05 | 09:40

Den T700 4WD er da vist en ægte sjældenhed. er det mekanisk forhjultræk?

...
18.03 | 21:38

Hej leif
jeg bor ved Hobro 5 mil syd for aalborg
har åben efter aftale kontakt mig på mobil 20228256

...
10.03 | 22:09

Vad i Danmark finns du, vad har du för öppettider.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE