Pløjning hjemme på egne marker

Sikke en dag, vi skulle bare lige prøve for sjov at pløje vores egne marker, og havde inviteret et par venner, så der kunne komme nogle flere volvoer på række - og så herhjemme. En lille drøm der længe har ligget og ventet.

MEN MEN MEN... afbud pga sygdom slog lidt skår i glæden, indtil at en MEGET uventet gæst kom forbi, og pludselig var der alligevel 4 Volvo traktorer efter hinanden på egne marker. Dagen var reddet og selv vores 4.mand havde en dejlig dag.

Det skal lige siges at det ikke var en hr. hvem som helst der lige kom forbi, men en herre der i MANGE år havde solgt Volvo traktorer og ikke mindst også havde demonstreret dem for de landmænd han kom ud til. Med andre ord, en MEGET erfaren Volvo traktor mand.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.04 | 20:52

Hej Hans du kan bare ringe så finder vi ud af det
20228256

...
18.04 | 20:51

Hej Morten
Det er den samme som en 650 traktor ring på 20228256 hvis du vil vide mere

...
16.04 | 10:21

Hej,
Jeg har en rendegraver Hydrema 79v6 magen til din, hvor motoren trænger til renovering. Hvor kan man evt købe en ombytningsmotor og hvilke modeller passer.

...
13.04 | 21:31

Hej Tommy;
Er pludseligt blevet ramt af nostalgi vedr. de gamle Volvo BM. Må op og besøge din samling engang. Er det muligt ved aftale?
Mvh Hans Ludvig

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE