Veteran traktor udstilling Aars 2014

Årets første højdepunkt - AARS

Det er nu 4 gang at vi skal til Aars og udstille.

Der er nogle rigtig dygtige folk, som hvert år gør en stor indsats for at få denne udstilling til at lykkes og det er fantastisk at kunne glæde sig til en udstilling allerede i januar hvert år. Det betyder at vinterens kolde og mørke aftners arbejde og iver - ikke mindst weekendernes - allerede kan vises frem i januar, -på den måde bliver der ligesom et lyspunkt at se frem til inden forårets første samlinger i markerne med pløjning og andet markarbejde kan komme igang.

For de som elsker de gamle metal-heste så indtrængende er det skønt at vinteren er blevet lidt kortere og dermed lidt lettere at komme igennem med messen i Aars.

En anden god ting ved messen i Aars og tidspunktet i januar er, at nu har alle tid til at få snakket og holdt fri. Når først markerne er forårsklar går arbejdet jo igang, -både det der SKAL gøres og det man drømmer om at få lov til - efter en lang og kold vinter.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.05 | 10:00

Den ligner på en prik den T700 jeg kørte med på midfyn slutning af 70erne. Samme farve tvillinghjul, trekant sidder samme sted, var købt ved stevnhoved og søgar

...
03.05 | 09:40

Den T700 4WD er da vist en ægte sjældenhed. er det mekanisk forhjultræk?

...
18.03 | 21:38

Hej leif
jeg bor ved Hobro 5 mil syd for aalborg
har åben efter aftale kontakt mig på mobil 20228256

...
10.03 | 22:09

Vad i Danmark finns du, vad har du för öppettider.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE